Verzorgingsproducten

Ons lichaam wordt tegenwoordig aan veel ongezonde stoffen blootgesteld (milieuverontreiniging, ongezonde voeding, bestrijdingsmiddelen etc.). Daardoor moet onze lever extra hard aan de slag. Maak het je lichaam makkelijker en beperk de hoeveelheid afvalstoffen in je lichaam. Dit kun je allereerst doen door gezond en gevarieerd te eten. Daarnaast is mijn advies om zoveel mogelijk natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken. Want 60 % van wat je op je huid smeert, wordt door je lichaam opgenomen!

Loveli

Ik ben erg enthousiast over de verzorgingsproducten van het Nederlandse merk Loveli. Ze worden gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. ze hebben een super goede deodorant, op basis van kokosolie. Ook de lipbalms zijn fijn in gebruik en puur natuur. Inmiddels zijn er ook andere verzorgingsproducten van Loveli!

De producten van Loveli zijn te koop in mijn praktijk. Overzicht van alle producten en prijzen. Heb je interesse, neem contact op.

Mad Hippie

Natuurlijke gezichtverzorgingslijn met oog voor de planeet! De producten van Mad Hippie zitten boordevol actieve anti-aging ingrediënten die zo geformuleerd zijn dat ze elkaar aanvullen en synergetisch werken. Meer actieve ingrediënten zorgt voor meer resultaat. De combinatie van de beste antioxidanten, vitamines, peptiden, alpha hydroxy acids en appel stamcellen bieden een natuurlijke en effectieve oplossing voor de ouder wordende huid en de (jonge) huid met acne.

Mad Hippie is te koop in mijn praktijk. Heb je interesse of vragen, neem contact op. Overzicht van alle producten en prijzen.

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023