Vitans voor een fit en gezond leven!

Reacties van deelnemers

Individuele (vitaliteits)coaching

Ik voel me veel fitter, gezonder en zit ook lekkerder in mijn vel. Ik kan nu ook meer aan. Ik eet nu veel gezonder. Mensen die mij kennen hadden nooit verwacht dat me dit zou lukken.

A. Brouwer

Goede tips meegekregen om een aantal zaken in mijn eetpatroon te veranderen. Met name mijn ontbijt is beter geworden.

E. Bokhorst

-----------------------------------------------------

Vond het fijn dat er naar mijn persoonlijke situatie gekeken is en aan de hand daarvan kreeg ik een hele uitgebreide verslag met zelfs veel recepten erbij. Wist niet wat ik ervan kon verwachten maar het is bovenverwachting.

Annette

------------------------------------------------------

Leuk om te doen en geeft inzichten in eigen gedrag wat eten betreft. Het opgestelde advies was goed en uitgebreid.

Pieter Miedema

Ik heb de gesprekken als heel prettig ervaren. Het is fijn om te praten met een onafhankelijke deskundige partij. Ik ben geholpen met praktische tips om stress te managen van het werk. Zowel op het werk als thuis. De gesprekken hebben mij ook meer zelfvertrouwen gegeven over dat ik op de juiste weg zit.

Anoniem

De gesprekken waren vanaf moment 1 erg prettig. Michelle heeft een open houding en alles kan in vertrouwen worden besproken, dat is erg prettig. In elk gesprek kwamen we wel tot een kern en wat ervoor nodig was om dit te veranderen/mee om te gaan. Ook op momenten dat ik zelf geen antwoord had, dan gingen we samen op zoek naar het antwoord. Heel prettig. Ik heb veel geleerd en wat heel fijn was is dat ik veel praktische handvatten heb gekregen om mee aan de slag te gaan.

Anoniem

-----------------------------------------------------

Het bewust bijhouden en kijken naar je dagelijkse eetpatroon geeft inzicht in wat je (automatisch) eet en drinkt. Met deze lijst is het benoemen van de niet zo gezonde dingen niet zo lastig meer. Met de tips en aanwijzigen zijn heel simpele aanpassingen al snel gedaan en geeft de weegschaal ook nog aan dat het werkt. Volhouden en er een nieuw blijvend patroon van maken is dan wel de truc.

Anoniem

Ik leerde veel dingen die ik niet wist. Heel prettig, lekker persoonlijk. Me time. Fijn gesprek gehad.

I. Bouwmeester

----------------------------------------------------

Ik vond de uitleg duidelijk en heel inspirerend! Fijn ook dat het een één op één gesprek was. De adviezen zijn heel praktisch. Ik heb ook al wat recepten uitgeprobeerd. Die waren heerlijk en heel gezond. Mijn man en dochter zijn er ook heel blij mee. Het gesprek heeft meer dan aan mijn verwachting voldaan.

Anoniem

Ik heb inzicht gekregen in mijn huidige voedingspatroon en goede tips en adviezen hoe ik het gezonder kan maken en meer variatie kan aanbrengen.

Anoniem

------------------------------------------------------

Ik heb de gesprekken als zeer goed ervaren. Michelle was heel geduldig en kon mij van praktische handvatten voorzien. Michelle stelde daarbij terechte vragen, waardoor ik bepaalde openbaringen had.

Anoniem

Ik heb gemerkt - door het invullen van het dagboek - dat ik te eenzijdig eet. Daar probeer ik nu verandering in te brengen, door meer te variëren. Vooral met het ontbijt is dat al redelijk gelukt. Ik probeer ook meer fruit te eten i.p.v. chips. Ook zoek ik regelmatig op internet gezonde recepten of gezondere varianten voor producten die ik nu al eet en vermijd ik alle light producten.

Anoniem

De sessie was goed voorbereid. Duidelijke informatie. Veel informatie in een korte tijd. Vragen werden meteen beantwoord. Het advies heeft meer dan aan mijn verwachtingen voldaan.

Anoniem

Een paar losse reacties op de vraag - wat heeft vitaliteitscoaching jou opgeleverd?

"Inzicht in mijn eet patroon en hoe dat met kleine stapjes te wijzigen."

"Het heeft mij inzichten en hulpmiddelen verschaft om beter met privé en werk situatie om te gaan."

"Dat ik op een aantal dagen anders eet dan wat ik gewend ben. Dat het niet veel meer tijd hoeft te kosten. En hele leuke recepten gekregen. Michelle is een superfijne dame om mee te sparren!!!"

"Rust!"

"Mijn ogen te openen en anders naar zaken te kijken door het over een andere boeg te gooien. Het waarvoor en waarom doe je het je eigen aan. Intenser genieten van wat er op je pad komt."

"Even stilstaan bij waar ik op dit moment sta, mee bezig ben, bewustwording en een professioneel klankbord hebben."

"Het heeft mij doen beslissen om verder uit te zoeken wat de oorzaak van mijn klachten is. Daarnaast zijn er een aantal mogelijke oorzaken besproken en hoe hiermee om te gaan. "

"Meer inzicht in wat bij mij stress veroorzaakt en hoe deze te verminderen."

Reacties van deelnemers 

Workshop (2 uur; verschillende onderwerpen op leefstijlgebied)

'Eet jezelf (mentaal) scherp'! Dat was de kick off van de inspirerende lunch sessie die Michelle kort geleden verzorgd heeft bij Millford.

Er wordt zoveel geschreven over voeding. Wij vroegen ons af, wat zijn do's en don't naast alles hypes en trends binnen voeding? Michelle kon deze vragen goed beantwoorden omdat zij geen agenda heeft anders dan het overbrengen van haar visie/ missie: een gezonde levensstijl.

Onderwerpen die de reveu passeerden: Hoe kun je m.b.v. voeding/lifestyle zorgen dat je de hele dag geestelijk fit & creatief bent? Wat doet voeding met je concentratie?

Hoe ontstaan energydips? Hoe kun je dit inzicht vertalen naar producten? En weten wij wat we kopen?

Als psycholoog, voedingsdeskundige, stresscounselor en trainer Hormoonfactor kon Michelle vanuit verschillende invalshoeken de vele vragen beantwoorden. Als Millford zijnde zijn we al een heel eind op weg, maar kunnen we nog zeker wat stappen maken. Bedankt Michelle voor de goede inzichten die je ons team gegeven hebt.'

Sabrina Mantjes HR&Communications@Millford

Leefstijl & hormonen is een enorm nuttige workshop die mij persoonlijk veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik wist niet dat er zoveel hormonen (en gevolgen) met elkaar in verbinding staan in mijn lijf. Ik ga hier zeker mee aan de slag!

Armanda

------------------------------------------------------

Geweldig! Goede workshop begeleidster. Mijn ogen zijn geopend! Ik ga bewuster voeding kopen.

Anoniem

Leuke workshop met goede uitleg en veel info waar je zeker mee aan de slag kan.

Kitty van der Geest

------------------------------------------------------

Interressant, werd erg leuk gebracht, de tijd was gewoon te kort. De workshop brengt kennis van nieuwe inzichten; kennis over voeding is door de jaren heen veranderd.

Anoniem

------------------------------------------------------

Heel interessant! Leerzaam! Echt een aanrader!

Ireen

Goede start van het nieuwe jaar bij Mobiel.nl met een masterclass gezonde voeding van Michelle. De inhoud was perfect afgestemd op de wensen en vragen van de groep. Op een leuke en interactieve manier leerden we hoe we betere keuzes kunnen maken in onze voeding (én in de supermarkt). Ik heb veel tips meteen toegepast in mijn eigen voedingspatroon. Bedankt Michelle!

Kim van Leeuwen (Mobiel.nl)

Michelle heeft onze collega's van Mobiel.nl flink meer wegwijs gemaakt in de wondere wereld van gezonde voeding. Heel leuk om meer te leren over hoe ons lichaam werkt, hoe het aanpassen van je voedingspatroon bij kan dragen aan een fit leven en wat nou écht waar is van wat je hier bijna dagelijks over leest. En extra mooi: we kunnen direct aan de slag met wat we geleerd hebben. Echt een aanrader dus!

Maartje van Zaal - Medewerker personeelszaken bij Mobiel.nl

Dank je wel, Michelle. Helder verhaal over de invloed die hormonen (o.a. progesteron) hebben op je welzijn. Erg leerzaam! Ik ga proberen je tips in de praktijk te brengen.

Gitte Möller

----------------------------------------------------

Erg leuke en heel leerzame workshop. Ik heb meer inzicht gezicht gekregen en ben me meer bewust geworden waar je op moet letten voor een goede, gevarieerde maaltijd.

Anoniem

-----------------------------------------------------

Workshop was leerzaam. Docent gaf duidelijke uitleg en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ik heb meer inzicht gekregen in de verschillende benamingen voor b.v. E-nummers en vetten op de etiketten van producten. En veel geleerd over de bloedsuikerspiegel. Ik ga zeker meer letten op etiketten en ook kijken of ik met name mijn suiker inname kan verlagen door te kiezen voor alternatieve producten.

Anoniem

-----------------------------------------------------

De workshop was heel leerzaam en gezellig. Ik heb in sneltreinvaart een heleboel wetenswaardigheden tot me genomen. Fijne docent. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan en geleerd hoe ik verpakkingen moet lezen.

Anoniem

Leerzaam en nuttig, sommige onderwerpen waren niet nieuw voor mij, maar toch alles weer even opgefrist. Ga nog meer op de etiketten letten en eetgewoonte toch aanpassen. Het was leuk om dit met een groepje te doen.

Anoniem

Interessante workshop waar je in korte tijd wijzer wordt in de best ingewikkelde materie van hormonen. Michelle stuurt je met goede tips naar huis! Aanrader!

Mirjam

-----------------------------------------------------

Tijdens de workshop passeerden verschillende onderwerpen de revue, bijvoorbeeld waar je op kunt letten bij voeding, ook qua effect op je lichaam, zoals je bloedsuikerspiegel.

Anoniem

---------------------------------------------------

Leuke workshop, zeker ook om met collega's van andere afdelingen samen te doen. Ik weet al veel over voeding. Er waren een paar punten die ik nog niet wist en zeker ga gebruiken.

Anoniem

Op uitnodiging van FileLinx is Michelle bij ons op kantoor geweest voor een workshop Stressreductie. Aan de hand van diverse oefeningen brachten we ons eigen stresspatroon in kaart. Zo kregen we inzicht in de persoonlijke stappen die we kunnen zetten om stress in toom te houden en/of te krijgen. Er ontstonden interessante discussies over stress op de werkvloer en er werd een mooie lijst van anti-stress-tips opgesteld.

Het doel was om collega's alert te maken op stressfactoren en hen weerbaar te maken hiertegen. Het verhaal van Michelle was een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf. Ons doel is zeker behaald.

Paul van Baar - manager Finance, HR & Quality (FileLinx)

------------------------------------------------------

Een prettige workshop (over slapen) met een handige overzicht van de betrokken processen maakt de knoppen inzichtelijk waar aangedraaid kan worden voor een betere slaap.

Anoniem

Deze workshop geeft meer inzicht in welke factoren een rol spelen bij het ontwikkelen van een wenselijk slaapritme/patroon.

Anoniem

------------------------------------------------

Enthousiaste cursusleidster. Goed gegeven presentatie, vnl in de vorm van een quiz dus participatie genoeg! Leuke opdrachten. Veel info wist ik al, want ik heb me al veel in dit onderwerp verdiept. Toch nog enkele verrassende dingen.

Anoniem

------------------------------------------------------

Verrassende workshop! Heeft bewustwording opgeleverd van wat ons allemaal wordt voorgeschoteld.

Anoniem

------------------------------------------------------

Michelle weet waar ze het over heeft en dat merk je aan alles. Ik heb haar workshop als zeer toegankelijk, leerzaam en leuk ervaren. Het was voor mij een echte eyeopener!

Anne

'Michelle heeft voor energy@bol.com een inspiratiesessie van een uur verzorgd, met als thema 'Eet je fit!'. Na een prettige voorbereiding, met goed overleg en afstemming op de wensen voor onze doelgroep, heeft Michelle een hele inspirerende sessie gegeven. Iedereen ging met nieuwe inzichten de zaal weer uit, weetjes werden onderbouwd vanuit de wetenschap en er was een leuke interactie. Echt een aanrader!'

Paulien Buijzen - PMO workplace management (BOL.com)

Michelle hebben wij gevraagd om een inspiratie sessie te geven bij ons op locatie bol.com Utrecht. Michelle heeft goed naar onze wensen geluisterd en een leuke interactieve sessie gegeven waarin ook al onze vragen aan bod zijn gekomen. We hebben vanuit de organisatie niets dan positieve geluiden gehoord over de sessie. Bedankt Michelle!

Tessa de Ruijter - Workplace Management medewerker (BOL.com)

'Michelle heeft voor alle medewerkers van HBK belastingadviseurs & accountants een boeiende workshop over gezonde voeding verzorgd. Tijdens de workshop bleek dat een aantal medewerkers al bezig is met gezonde voeding, maar soms door de bomen het bos niet meer ziet. Andere medewerkers waren juist nog helemaal niet bezig met wat gezonde voeding is.

Michelle kreeg het in haar workshop eenvoudig voor elkaar om met een flinke dosis humor en een competitie-element iederéén te boeien en uit te dagen met gezonde voeding aan de slag te gaan. Een echte aanrader!'

Saskia Hemmes - van der Kruk (partner HBK)   

Michelle weet op een leuke en heldere manier toch wel lastige informatie over te brengen. Ze biedt concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Anoniem

------------------------------------------------------

Duidelijke en overzichtelijke workshop over beter slapen, tips die makkelijk toepasbaar zijn, mogelijkheid om vragen te stellen, interactief en ook nog gezellig.

Monique

Het is echt de moeite waard! Michelle legt alles heel goed uit. Door hierover met Michelle en anderen te praten ontdek je dat je niet de enige bent met slaapproblemen.

Anoniem

Reacties van deelnemers

Groepstraject (4 bijeenkomsten met verschillende thema's)

Het heeft me heel veel gebracht. Mijn vermoeidheid is een stuk minder. De boodschappen doe ik bewuster en mijn eetpatroon is daardoor nog gezonder. Ik ben heel blij met je adviezen en tips!

Anoniem

Ik heb het traject als heel prettig en leerzaam ervaren. De begeleiding was ongedwongen en leuk. Ik heb een duidelijk inzicht gekregen in wat ik eet en wat ik kan verbeteren.

Kitty van der Geest

-----------------------------------------------------

Veel meer inzicht! En extra bevestigd, dat als je goede voeding eet dat je je dan veel lekkerder voelt!

Anoniem

-----------------------------------------------------

Het heeft mij kennis, kennis en kennis gebracht. Ik dacht dat we best wel gezond aten. Maar soms zijn de ideeën over goede voeding helemaal veranderd en eet je nog zoals je het thuis geleerd hebt. Er zijn ook veel meer verschillende voedingsmiddelen, die ik nog helemaal niet kende. Soms is het heel makkelijk om gezonder te eten, maar soms ook lastiger.

Mijn inschatting is dat mensen volledig onderschatten hoe belangrijk goede voeding is en onderschatten dat het veel beter kan.

M. Denissen

Ik heb over het geheel een duidelijker beeld gekregen wat voeding doet en wat de gevolgen kunnen zijn. Het heeft me bewuster gemaakt en dat probeer ik ook aan mijn kinderen over te brengen.

Gina Cuvelier

De begeleiding van Michelle is verhelderend en veel bruikbare tips zorgen voor een nieuwe gezondere lifestyle. Bovendien is Michelle heel aardig!

M. van der Aart

Ik heb veel inzicht gekregen in wat ik eet en waar ik op moet letten als ik iets koop.

Anoniem

De groepsdynamiek, de prettige begeleiding, de deskundige ondersteuning hebben geleid tot een traject waarin je goed aan jezelf kon werken. Uiteindelijk moet je het toch zelf doen. Fijn dat alles (de workshops, email, etc.) goed volgens afspraak liep. Alles start met het maken van afspraken en je dan daaraan te houden.

Ron Bleijswijk

Het groepstraject heeft me inzicht opgeleverd in mijn eetgewoontes en hoe dit te veranderen.

Thea Hogenboom

Het traject is een prettige manier om samen met een klein groepje over je eetpatroon te praten en daarbij geïnformeerd te worden over het "nieuwe" eten.

Anton Grim

------------------------------------------------------

"ik ben anders gaan eten, en bewuster geworden"

"Aanvullende kennis over bloedsuikerspiegel, transvetten en vezels."

Een paar losse reacties op de vraag - Wat heeft het groepstraject je opgeleverd?

"Meer variatie in voedingspatroon. Meer bewustwording qua voedsel. Ik ben 4 kilo afgevallen en beter in balans."

"Heel veel inzicht in wat ik eet en duidelijkheid wat er allemaal in je eten zit."

"veel inzicht in voeding en hoe je bepaalde voedingsmiddelen het best kan gebruiken"

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023