De Hormoonfactor

Lekker in je vel door een goede hormoonbalans!

Hormonen spelen een grote rol in ons lichaam. Ze zijn bijvoorbeeld van invloed op hoe energiek je je voelt, of je wel of niet afvalt, hoe je stofwisseling en je spijsvertering verlopen, hoe snel je veroudert en hoe je stress hanteert. Zijn je hormonen uit balans dan kun je daar nogal wat ongemakken van ondervinden. En dit geldt zowel voor mannen als vrouwen!

 

De Hormoonfactor is ontwikkeld door Ir. Ralph Moorman. Het is geen dieet, maar een levensstijl! Een manier van leven die ervoor zorgt dat je hormonen in balans komen en/of blijven. Wat je eet, hoe je beweegt en hoeveel stress je in je leven ervaart; het is allemaal van invloed op je hormonen. De hormoonfactor kijkt daarom naar alle aspecten van je levensstijl.

De Hormoonfactor | Ralph Moorman | hormoonbalans

Ralph Moorman heeft mij persoonlijk opgeleid tot hormoonbalans trainer. Het analyseren van je hormoonbalans (aan de hand van symptomen) is daardoor een standaard onderdeel van mijn behandelingen geworden. Ik geef je inzicht in de relatie tussen hormonale disbalansen en eventuele klachten die je ervaart. Maar veel belangrijker, ik help je om je hormonen weer in balans te krijgen!

Een greep uit de klachten waarbij de hormoonfactor succesvol is gebleken:

Vermoeidheidsklachten – diabetes – candida – overgangsklachten – acne - migraine – coeliakie – schildklierproblemen – slecht slapen – hart- en vaatziekten – gewrichtsklachten – ziekte van Crohn – allergieën – libido- en erectieproblemen – osteoporose – PCOS – burnout/bijnieruitputting – moeite met afvallen….

De Hormoonfactor

Wil je meer lezen over de Hormoonfactor? Ralph Moorman heeft er een boek over geschreven!

de hormoonfactor

Reacties van cliënten

"Het traject is super! Je hebt helemaal niet het idee dat je aan het afvallen bent maar stiekem gebeurt dit wel. Doordat het een langdurig traject is en je op een rustige manier anders naar je eetgewoonte gaat kijken wordt je heel bewust van wat je eet en wat je koopt. Na de eerste sessie liep ik al heel anders door de supermarkt en kijk je anders naar wat er allemaal in de schappen ligt. Het traject wordt een manier van leven en dat maakt het prettig en gemakkelijk toepasbaar. Het is goed vol te houden omdat je nog steeds alles mag maar dan bewuster kiest! Het traject maakt je meer in balans waardoor je een gelukkiger mens wordt. Meer in balans met eten maar ook met bewegen."

Over VITANS

Ik heb er mijn werk van gemaakt om anderen ook te laten ervaren wat een gezonde levensstijl voor je kan doen, nu en in de toekomst.  

Professionele begeleiding naar een gezonde levensstijl

Als psycholoog, voedingsdeskundige, stresscounselor en trainer Hormoonfactor analyseer ik niet alleen je voedingspatroon, maar kijk ik ook naar verbetermogelijkheden op het gebied van beweging en ontspanning. Stap voor stap begeleid ik je zo naar een gezondere levensstijl!

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023