Bedrijven

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat hun productiviteit en continuïteit voor een groot deel afhangt van de inzetbaarheid van hun personeel. Werk verandert steeds sneller door de grotere technologische en economische uitdagingen waar bedrijven voor staan. Dat vergt maximale flexibiliteit van hun werknemers. Daarnaast zal de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgen omdat medewerkers langer door blijven werken. Het belang om werknemers fit en vitaal te houden is groter dan ooit!

Als werkgever kun je veel doen aan de duurzame inzetbaarheid van jullie medewerkers! Betrokkenheid creëren, het aanbieden van mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en het faciliteren van een prettige werkomgeving zijn belangrijke factoren die bij kunnen dragen.

Ook op het gebied van een gezonde levensstijl kunnen jullie het personeel ondersteunen. Vaak leven er vragen of wensen op dit gebied, maar komt de medewerker er niet toe om er ook daadwerkelijk iets mee te doen. Door het aanbieden van een fit & vitaal programma worden mensen heel laagdrempelig getriggerd om hun levensstijl onder de loep te nemen en te kijken waar ze stappen kunnen zetten tot verbetering.

Een gezonde en energieke medewerker kan zich beter concentreren, is scherper in zijn werk, minder vaak ziek en vaak een leukere collega!

Er zijn veel mogelijkheden, variërend van één enkele workshop tot een compleet jaarplan waarin aandacht voor vitaliteit echt op de kaart wordt gezet.

Wie gingen u voor?

Een greep uit de bedrijven die reeds gebruik maakten van de diensten van VITANS:


Filelinx
Grant Thornton
Van Velsen Reflectielijnen
LOI
Mobiel.nl
Stoppelenburg Uitvaartverzorging
BeLife
Plantaris
Savantis
Naktuinbouw
Solits
Millford
Bol.com
HBK
Gemeente Someren
ROC Amsterdam
arbo unie


Meer informatie

Wilt u meer informatie, neem dan contact op. Ik kom graag bij u langs om te bespreken welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw organisatie. 

Reacties van bedrijven

'Michelle heeft voor alle medewerkers van HBK belastingadviseurs & accountants een boeiende workshop over gezonde voeding verzorgd. Tijdens de workshop bleek dat een aantal medewerkers al bezig is met gezonde voeding, maar soms door de bomen het bos niet meer ziet. Andere medewerkers waren juist nog helemaal niet bezig met wat gezonde voeding is.

Michelle kreeg het in haar workshop eenvoudig voor elkaar om met een flinke dosis humor en een competitie-element iederéén te boeien en uit te dagen met gezonde voeding aan de slag te gaan. Een echte aanrader!'

Saskia Hemmes - van der Kruk (partner HBK)   

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023